Merk uitgelicht

Merk uitgelicht: Lindemann

Additievenshop.nl verkoopt nu ook Lindemann additieven

Het familiebedrijf Lindemann is ooit begonnen als een importeur van onderdelen, maar nadat Søren Lindemann het bedrijf van zijn vader overnam gingen ze zich volledig richten op additieven en smeermiddelen. Veel van deze additieven zijn op de markt gebracht onder de naam ABCON. 

Van Abcon terug naar Lindemann

Begin jaren tachtig werden de eerste producten onder de naam ABCON verkocht, in samenwerking met het Australische bedrijf Nulon. Vooral in Zuid-Nederland en in België werden de ABCON-producten goed verkocht. Klanten waren tevreden over de kwaliteit en waren dan ook bereid een iets hogere prijs te betalen.

Sinds 2008 worden deze producten echter niet meer onder de naam ABCON verkocht, maar gewoon onder de naam Lindemann. Wegens dubieuze kopieproducten is ervoor gekozen om de naamswijziging door te voeren.

Limburg en België

De producten van Lindemann zijn vooral bekend in Limburg en België. (Naast Denemarken waar Lindemann gevestigd is) Lindemann additieven zijn in Limburg en België te koop in verscheidene autoshops. Heeft u geen autoshop in de buurt die Lindemann producten verkoopt? Op olietoevoegingen.nl vindt u ook Lindemann additieven!

Olie- en brandstofadditieven

Lindemann biedt naast olieadditieven ook brandstofadditieven in zijn assortiment aan. Vooral de Lindemann Diesel Boost is een product dat veel gebruikt wordt in universele autogaragebedrijven. U kunt de Lindemann brandstofadditieven vinden op brandstof-toevoegingen.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *